Stargate Atlantis The Complete Series

Stargate Atlantis S1-S5

Stargate Atlantis S1-S5

Star Trek i Stargate format. 

Den canadiske Stargate spin-off serie, Stargate Atlantis, byder på god moral og masser special effekter, fængslende historie og interessante personaliteter.

Da stargateholdet finder en strømkilde der kan  fører et mennesket til Pegasus galaksen, begynder eventyret. Man vil forsøge at finde nye spændende verdner og sympatiske venner.

Stargate Atlantis S1-S5
69h54m
Action, eventyr, science fiction
2004-2009

★ ★ ★ ★ ☆

Men de naive pacifistiske intentioner bliver dog hurtigt smadret og menneskeligheden står over for en ny ekstrem farlig fjende. Racen Wraith er vækket til live. 

Wraith styre hele Pegasus galaksen med hård hånd. Det er en race der lever af livsenergi fra andre tænkende væsner og de bruger galaksens beboer som avl. Stargate Atlantis var bygget af racen Ancients - Wraiths værste fjende - og nu har jordborderne ikke blot bragt en dødsens farlig modstander til live. De har reaktiveret stargaten og Wraith har lært om Mælkevejens samt Jordens eksistens.

Stargate Atlantis er en næsten ægte Star Trek oplevelse - specielt i starten af serien. I de første tre sæsoner bliver præsenteret for masser af nye verdener og spændende kulturer - altid krydret med action og vilde special effekter. I sæson fire stagnere fortællingen lidt og I slutningen femte sæson syntes Stargate Atlantis fuldstændigt at tabe pusten. Samlet er Stargate Atlantis fyldt med engagerede skuespillere, gode historier og flotte special effekter. Klart et gensyn værd. 4 ud af 5 stjerner.

Wraith er fjendenFørste møde med WraithAltid action Et vennefarvel© Jakob Joergensen 2016